Vakantiepark De Bremakker – Akkerveld 18

456.14

Vrijstaand chalet op 10 minuten fietsen van het strand

Artikelnummer: 07be6f0b7738 Categorieën: ,

Beschrijving

Welkom bij Chalet Akkerveld 18 op Vakantiepark De Bremakker, een vrijstaand chalet op slechts 10 minuten fietsen van het strand. Dit comfortabele chalet biedt een ontspannen en huiselijke sfeer, omgeven door de natuurlijke schoonheid van Texel.

**Indeling:**

– **Entree:** Bij binnenkomst bevindt zich de entree, die leidt naar alle ruimtes van het chalet.

– **Woonkamer:** De ruime woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek en een eethoek. Hier kun je ontspannen en genieten van de tv. Vanuit de woonkamer heb je ook uitzicht op de tuin, waardoor je een naadloze overgang hebt tussen binnen en buiten.

– **Keuken:** De open keuken is goed uitgerust met gaskookplaten, een combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvakje, koffiezetapparaat en een waterkoker. Hier heb je alles wat je nodig hebt om maaltijden te bereiden en te genieten van een gezellig samenzijn.

– **Badkamer:** De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Het biedt moderne voorzieningen voor comfortabel gebruik.

– **Slaapkamers:**
– *Hoofdslaapkamer:* In de hoofdslaapkamer staan twee eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan staan, waardoor het een comfortabel tweepersoonsbed vormt.
– *Tweede Slaapkamer:* De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden.

– **Tuin:** Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een terras met tuinmeubels. De tuin biedt een aangename buitenruimte waar je kunt ontspannen, genieten van de frisse lucht en wellicht een maaltijd kunt nuttigen.

– **Voorzieningen:** Het chalet is voorzien van centrale verwarming en een televisie voor extra comfort.

Chalet Akkerveld 18 biedt een fijne uitvalsbasis om Texel te verkennen. Of je nu de voorkeur geeft aan een dag op het strand, een fietstocht door de natuur of gewoon ontspannen in je eigen tuin, dit chalet zorgt voor een aangenaam verblijf op dit prachtige eiland.