Zeepaardje

271.02

Zeer rustig gelegen vrijstaande bungalow op parkje net buiten Oosterend

Artikelnummer: 0213cd163bb1 Categorieën: ,

Beschrijving

De entree van deze vrijstaande bungalow verwelkomt je in een huiselijke omgeving. De woonkamer is voorzien van een zithoek en een eethoek, waardoor er een gezellige ruimte ontstaat om te ontspannen en te genieten van maaltijden. De open keuken is uitgerust met handige voorzieningen, waaronder een vaatwasser, waardoor het gemakkelijk is om zelfgemaakte maaltijden te bereiden.

De slaapkamers bieden comfortabele accommodatie voor verschillende gasten. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (160 x 200 cm), terwijl de tweede slaapkamer is uitgerust met een stapelbed (90 x 200 cm) en een eenpersoonsbed (90 x 200 cm). De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Rondom de bungalow heb je de beschikking over een ruim gazon met een terras en tuinmeubels. Dit biedt een ideale buitenruimte om te genieten van de frisse lucht en het rustige karakter van de omgeving.

De bungalow is zeer rustig gelegen op een parkje net buiten Oosterend, waardoor het een vredige toevluchtsoord is voor een ontspannen verblijf op Texel. Of je nu de natuur wilt verkennen, de lokale cultuur wilt ontdekken of gewoon wilt genieten van een rustige vakantie, deze vrijstaande bungalow biedt de perfecte setting.

één stapelbed (90 x 200 cm) en één eenpersoonsbed (90 x 200 cm). Badkamer met douche, wastafel en toilet. Rond de bungalow beschik je over een ruim gazon met terras en tuinmeubels.