Vakantiepark De Koornaar – Villa

663.42

Luxe villa met privé-sauna dichtbij het strand en bos

Artikelnummer: 8482f897b84f Categorieën: ,

Beschrijving

Stap binnen in deze prachtige luxe villa en laat je verwelkomen door een oase van comfort en ontspanning. De entree, bereikbaar via een hal met een handig toilet, leidt naar de ruime woonkamer, die is uitgerust met een gezellige zithoek en een Qled smart-tv met apps zoals Netflix voor een avondje ontspanning.

De open keuken, naast de woonkamer, biedt een moderne eethoek en is voorzien van alle gemakken, waaronder een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, Nespresso-apparaat en waterkoker. Hier kun je genieten van gezamenlijke maaltijden of gewoon even bijpraten onder het genot van een kopje koffie.

Op de begane grond vind je een comfortabele slaapkamer met twee geschakelde eenpersoons boxspring bedden en een eigen smart-tv. Deze kamer heeft het extra voordeel van een eigen badkamer met een wastafelmeubel, douche en toilet, waardoor privacy gegarandeerd is.

De eerste verdieping herbergt twee stijlvolle slaapkamers, elk met twee geschakelde eenpersoons boxspring bedden. De badkamer op deze verdieping is een waar wellnessparadijs met een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en een Finse sauna om heerlijk te ontspannen. Er is ook een apart derde toilet voor extra gemak.

In de berging vind je een handige was-droog combinatie, een kinderstoel en een kinderbed. Bovendien zijn er stroompunten beschikbaar om e-bikes op te laden, waardoor je Texel gemakkelijk kunt verkennen.

De fijne tuin met terras, compleet met terrastafel en zes 4-standenstoelen, nodigt uit tot buiten genieten. Of het nu gaat om een zonnig ontbijt, een gezellige barbecue of een ontspannen middag met een goed boek, deze tuin biedt de perfecte omgeving.

Kortom, deze luxe villa met privé-sauna is ideaal gelegen dichtbij het strand en het bos bij de Dennen, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor een onvergetelijk verblijf op het prachtige Texel.