Villa 18 Waswaal

1,622.10

Luxe duurzame natuurvilla in het hart van natuurgebied Waalenburg

Artikelnummer: 9e1ff69f7b53 Categorieën: ,

Beschrijving

Welkom in de wereld van weelde en duurzaamheid op het schitterende Texel, waar deze luxueuze 8-persoons natuurvilla aan de Nieuwlanderweg je uitnodigt voor een onvergetelijk verblijf. Gelegen aan de rand van het betoverende natuurgebied Waalenburg, in het hart van Texel, biedt deze high-end villa niet alleen comfort, maar ook een adembenemend uitzicht op de uitgestrekte Texelse natuur door de transparante voorgevel.

Dit tophuis, geïnspireerd op de kenmerkende Texelse schapenboet, belichaamt het absolute topsegment met zijn unieke en smaakvolle inrichting. De riante living van ruim 66m2 brengt de sereniteit van het Texelse landschap naar binnen, waar enorme glaspartijen naadloos overgaan in de ruime tuin. Met weids uitzicht op de omringende natuur worden de living en het terras één geheel, een plek waar je vrij ademhaalt en één wordt met Texel.

De royale living biedt niet alleen een zithoek met een houtkachel, Smart TV en een Sonos muzieksysteem, maar ook een grote open keuken waar je samen heerlijk kunt koken. De eethoek met een ruime tafel voor 8 personen vormt het hart van deze culinaire ruimte. De open keuken, compleet met een groot kookeiland en hoogwaardige Bosch-apparatuur, maakt elke kookervaring een waar genot. Op de beletage bevinden zich een apart toilet en een bergruimte, waar functionaliteit en stijl samenkomen.

Een verrassing wacht in het souterrain, waar twee ruime slaapkamers zijn gesitueerd. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer ensuite met een royale inloopdouche en een badmeubel. Het souterrain herbergt ook een sauna (Finse en infrarood combi) en een separaat toilet, waardoor het een toevluchtsoord van ontspanning wordt.

Op de eerste verdieping tref je twee slaapkamers met elk een eigen badkamer ensuite, voorzien van een ruime inloopdouche met rain shower en een badmeubel. Een van de badkamers is zelfs uitgerust met een ligbad. Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele tweepersoons boxspringbedden en smart tv’s. De bedden zijn standaard opgemaakt en handdoeken liggen klaar voor gebruik. Een separaat toilet op de overloop zorgt voor extra privacy.

Vanuit de woonruimte leiden schuifdeuren direct naar het terras, voorzien van tuinmeubilair en gelegen op het oosten. Hier kun je genieten van de prachtige zonsopkomsten, terwijl je volledig verbonden bent met de natuur om je heen.

In het souterrain zijn de technische installaties ondergebracht, samen met een wasruimte inclusief wasmachine en wasdroger. Kindermeubilair is beschikbaar, en je hebt toegang tot gratis wifi en extra Duitse zenders.

Deze luxe en duurzame natuurvilla nodigt je uit om één te worden met Texel, om te genieten van alle pracht en praal die dit unieke eiland te bieden heeft.