Wambinghe

488.39

Landelijk gelegen vrijstaande bungalow Wambinghe nabij Den Hoorn

Artikelnummer: 7ad8e7b818b9 Categorieën: ,

Beschrijving

De woonkamer van deze vrijstaande vakantiebungalow Wambinghe biedt een gezellige zithoek met een tv, dvd-speler en radio, waardoor gasten kunnen genieten van ontspannen avonden na een dag vol avonturen op Texel. De open keuken is voorzien van een eethoek, combimagnetron, koelkast en vaatwasser, waardoor het gemakkelijk is om maaltijden te bereiden en te genieten van gezamenlijke diners.

De badkamer op de begane grond is uitgerust met een ligbad en een douche. Naast de badkamer bevindt zich een toilet voor extra gemak. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers ingericht. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een wastafel, terwijl de tweede slaapkamer twee eenpersoonsbedden en ook een wastafel heeft. Een extra toilet op deze verdieping draagt bij aan het comfort van de gasten.

Het vakantiehuis beschikt over een tuinhuis met een open haard, waar gasten kunnen genieten van een knusse sfeer, compleet met haardhout. Diverse terrassen met tuinmeubilair bieden mogelijkheden voor ontspanning in de buitenlucht, ideaal om te genieten van het landelijke karakter van de omgeving. Deze vrijstaande bungalow is landelijk gelegen, dicht bij Den Hoorn, en biedt een rustig toevluchtsoord voor een ontspannen vakantie op Texel.