Villa 9

503.05

Villa 9, Luxe vakantiehuis met sauna en veel privacy bij het bos in De Koog

Artikelnummer: d616abb93262 Categorieën: ,

Beschrijving

Villa 9 is een prachtige en luxe vakantiewoning gelegen in De Koog, Texel. Met moderne voorzieningen, veel privacy en een rustige ligging nabij het bos, biedt deze villa het perfecte toevluchtsoord voor een ontspannen vakantie.

Bij het betreden van de villa kom je terecht in een ruime woonkamer met een gezellige zithoek, compleet met tv, dvd-speler en radio/cd-speler. De open keuken is goed uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een geïntegreerde kookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo en een ruime eethoek. Of je nu van plan bent om zelf te koken of gewoon te genieten van een ontspannen maaltijd, de keuken biedt alles wat je nodig hebt.

De begane grond herbergt een comfortabele slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden. De aangrenzende badkamer is voorzien van een douche en zelfs een kleine sauna, wat een extra vleugje luxe toevoegt aan je verblijf. Daarnaast is er een apart toilet op deze verdieping.

Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, elk met drie eenpersoons boxspringbedden, waardoor de villa geschikt is voor grotere gezelschappen. De tweede badkamer op deze verdieping heeft een ligbad, ideaal voor ontspanning na een dag vol activiteiten. Een apart toilet completeert de bovenverdieping.

Villa 9 heeft een goed onderhouden tuin met twee terrassen, waar je kunt genieten van de frisse lucht en het buitenleven. De aanwezige vloerverwarming op de begane grond zorgt voor extra comfort, en in de berging vind je een wasmachine en droger voor jouw gemak.

Het vakantiehuis biedt niet alleen comfortabele accommodatie, maar ook privacy, dankzij de gunstige ligging en de omheinde tuin. Als onderdeel van een CARA-vriendelijk park met een speelplaats en broodjesservice, is Villa 9 de ideale keuze voor een gezinsvakantie. Bovendien kun je in het dorpscentrum fietsen huren om de prachtige omgeving van Texel te verkennen. Kortom, Villa 9 combineert luxe en gemak voor een onvergetelijk verblijf op dit schilderachtige eiland.