Villa 3

503.05

Villa 3, Rustig gelegen luxe vakantiehuis met sauna bij het strand in De Koog

Artikelnummer: fd4170b2b164 Categorieën: ,

Beschrijving

Villa 3 is een rustig gelegen luxe vakantiehuis met sauna, ideaal gelegen bij het strand in De Koog. De woonkamer van deze vrijstaande villa biedt een comfortabele zithoek met tv, dvd-speler en radio/cd-speler. De open keuken is goed uitgerust met een geïntegreerde kookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo, broodrooster en een ruime eethoek.

Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden. De badkamer op deze verdieping heeft een douche en een kleine sauna voor ontspanning. Er is ook een apart toilet aanwezig. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers, elk met 3 eenpersoons boxspringbedden. De tweede badkamer op deze verdieping is voorzien van een ligbad, en er is een apart toilet.

In de berging van de villa staan een wasmachine en droger. De tuin van deze villa biedt veel privacy en beschikt over twee terrassen met tuinmeubilair, waar je kunt genieten van de rust en de frisse lucht. Villa 3 is een ideale vakantiewoning voor wie op zoek is naar luxe, ontspanning en de nabijheid van het strand in De Koog.