Vakantiehuis 4 Persoons

540.38

Super vakantiehuisje, nabij Den Burg, in een rustige omgeving.

Artikelnummer: 6fb9c5e047aa Categorieën: ,

Beschrijving

Welkom bij Vakantiehuis 4 Persoons, een betoverend vakantieverblijf vlakbij Den Burg op Texel, gelegen in een serene omgeving die uitnodigt tot ontspanning. Dit knusse huisje vormt de perfecte oase voor een zorgeloos verblijf op het eiland.

De open keuken van het vakantiehuis is compleet uitgerust met moderne gemakken, waaronder een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. De eethoek biedt een gezellige setting voor gemoedelijke maaltijden. De woonkamer straalt warmte uit met een comfortabele zithoek, een sfeervolle haard en een televisie, waardoor het de ideale plek is om te ontspannen na een dag vol avonturen op het schilderachtige Texel.

Op de bovenverdieping wachten twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden, zorgvuldig ingericht voor een rustgevende nachtrust. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel, terwijl een apart toilet extra gemak biedt.

Buiten onthult het vakantiehuis een pittoresk terras met comfortabel tuinmeubilair, een uitnodigende plek om te genieten van de frisse zeelucht en de vredige omgeving.

Dit vakantiehuis fungeert als de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van Texel. Dankzij de gunstige ligging nabij Den Burg en de rust die de omgeving uitstraalt, belooft het een buitengewone plek te zijn voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie. Een waarlijk super vakantiehuisje, nabij Den Burg, in een serene omgeving. Hier wordt het genieten van alles wat Texel te bieden heeft een vanzelfsprekendheid.