Vakantiepark de Bremakker – Heitje 146

442.10

Onthaasten in ideaal gelegen chalet aan de rand van het bos

Artikelnummer: 490f052a1336 Categorieën: ,

Beschrijving

Dit goed gepositioneerde chalet biedt een rustige toevluchtsoord aan de rand van het bos, ideaal om te onthaasten en te genieten van de natuurlijke omgeving. Bij binnenkomst vind je een comfortabele woonkamer met een eethoek en een zithoek met een televisie. De open keuken is voorzien van moderne gemakken, waaronder een vaatwasser en een combimagnetron, waardoor gasten alles hebben wat ze nodig hebben om zelfgemaakte maaltijden te bereiden.

Het chalet heeft twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed met losse matrassen (80 x 200), waardoor het comfortabel is voor twee personen. In de tweede slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden (80 x 200), wat de slaapmogelijkheden flexibel maakt en het geschikt maakt voor diverse gastconfiguraties.

De badkamer is compleet met een douche, wastafel en toilet, en biedt de nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf.

Buiten kunnen gasten ontspannen in de fijne tuin met een terras en tuinmeubilair. Deze buitenruimte biedt de gelegenheid om te genieten van frisse lucht en het groene landschap.

Houd er rekening mee dat huisdieren niet zijn toegestaan in de maanden juli en augustus, wat zorgt voor een rustige en ongestoorde omgeving tijdens deze populaire vakantiemaanden.

Het chalet is gelegen op vakantiepark De Bremakker, waardoor gasten kunnen profiteren van de faciliteiten en de gunstige locatie aan de rand van het bos. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, dit chalet biedt een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf.