Vakantiehuis 47

543.10

Zonnig ruim vakantiehuis met riante tuin aan het water in De Koog

Artikelnummer: 1df871f1b9a7 Categorieën: ,

Beschrijving

Welkom bij Vakantiehuis 47, een zonnig en ruim vakantiehuis met een riante tuin aan het water in het gezellige De Koog op Texel. Dit vrijstaande vakantiehuis belooft een comfortabel en luxe verblijf, omringd door een prachtige omgeving en moderne voorzieningen.

De woonkamer van Vakantiehuis 47 verwelkomt je met een gezellige zithoek, compleet met tv en muziekinstallatie. De eethoek met een ruime eettafel voor 6 personen creëert een ideale plek voor gezamenlijke maaltijden. De open keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder een vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombinatie, filterkoffiezetapparaat en een Senseo koffiezetapparaat. Op de begane grond vind je een slaapkamer met een comfortabel tweepersoons boxspring bed, een wastafel en een tv. De badkamer op deze verdieping is uitgerust met een inloopdouche en wastafel. Een apart toilet op de begane grond draagt bij aan het gemak.

In de berging staan een wasmachine en droger tot je beschikking, waardoor je tijdens je verblijf alle benodigde faciliteiten binnen handbereik hebt. Op de bovenverdieping wachten twee slaapkamers op je, elk met 2 eenpersoons boxspring bedden en een eigen tv. De badkamer op deze verdieping is een wellnessoase met een whirlpool, een aparte douche, wastafel en toilet.

Vakantiehuis 47 beschikt over een ruime tuin aan het water, waar je kunt genieten van de zon en de rustige omgeving. Tuinmeubilair staat tot je beschikking, waardoor je optimaal kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

Dit zonnige en ruime vakantiehuis, Vakantiehuis 47, biedt de perfecte combinatie van comfort en ontspanning aan het water in De Koog op Texel. Ervaar het plezier van een luxe verblijf in dit prachtige vakantiehuis.