Vakantiehuis 37

511.10

Genieten van je rust in ruim vakantiehuis aan de rand van De Koog

Artikelnummer: 7d745fbf99f1 Categorieën: ,

Beschrijving

Vakantiehuis 37 biedt een oase van comfort en ontspanning aan de rand van De Koog. De woonkamer van dit vrijstaande vakantiehuis verwelkomt je met een gezellige zithoek, voorzien van een LCD-tv en hoogwaardige audioapparatuur. Hier kun je genieten van ontspannen momenten na een dag vol avonturen op Texel. De eethoek biedt een uitnodigende plek voor gezellige maaltijden.

De open keuken is volledig uitgerust met moderne gemakken, waaronder een vaatwasser en magnetron, waardoor culinaire avonturen binnen handbereik liggen. Een apart toilet bevindt zich op de benedenverdieping voor extra gemak. In de berging staan een wasmachine en droger tot je beschikking, waardoor je tijdens je verblijf van alle gemakken bent voorzien.

Op de bovenverdieping wachten twee smaakvol ingerichte slaapkamers, elk met twee eenpersoons boxspringbedden en een eigen tv. De badkamer is een ware oase van luxe en ontspanning, met een whirlpool, aparte douche, wastafel en toilet. Hier kun je jezelf verwennen na een dag van verkenning op het eiland.

De ruime tuin van dit vakantiehuis biedt veel privacy, en het terras op het zuidwesten is een ideale plek om te genieten van de zon. Tuinmeubilair staat klaar om je uit te nodigen voor rustige momenten te midden van de natuurlijke pracht van Texel. Vakantiehuis 37 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar rust en comfort aan de rand van De Koog.