Vakantiehuis 57

543.10

Comfortabel vakantiehuis met riante tuin op het zuiden in De Koog

Artikelnummer: c009a366c519 Categorieën: ,

Beschrijving

Stap binnen bij Vakantiehuis 57, een vrijstaand vakantiehuis dat comfort en luxe combineert in het bruisende De Koog op Texel. Met een ruime en lichte woonkamer belooft dit vakantiehuis een toevluchtsoord te zijn voor gezinnen en vrienden die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf op het eiland.

De woonkamer van Vakantiehuis 57 verwelkomt je met een gezellige zithoek, voorzien van een gashaard en een TV. De aangrenzende eethoek met een eettafel voor 6 personen biedt een uitnodigende plek voor gezamenlijke maaltijden en sociale momenten. De luxe open keuken is uitgerust met alle moderne inbouwapparatuur die je nodig hebt, waaronder een vaatwasser, 5-pits gasfornuis, combimagnetron, koelkast met vriesvak, Senseo, en een filterkoffiezetapparaat.

Op de begane grond vind je een slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden en een wastafel. Daarnaast is er een tweede badkamer op de begane grond met een wastafel en douche. Een apart toilet maakt het gemak compleet.

Op de bovenverdieping wachten twee smaakvolle slaapkamers op je, elk met 2 eenpersoons bedden. Een van de slaapkamers heeft zelfs een eigen tv. De grote badkamer op deze verdieping is een ware wellnessruimte met een ligbad voorzien van whirlpool functie, aparte douche, wastafel en een toilet.

Vakantiehuis 57 heeft een ruime en volledig omheinde tuin met een beschut terras op het zuiden. Tuinmeubilair, een fietsenrek, parasol en een tuinhuisje zijn aanwezig, waardoor je optimaal kunt genieten van de Texelse buitenlucht. In de berging staan een wasmachine en droger voor extra gemak. Gratis wifi is beschikbaar en het vakantiehuis is rookvrij.

Dit comfortabele vakantiehuis met een riante tuin op het zuiden, Vakantiehuis 57, biedt de perfecte combinatie van luxe en ontspanning in het levendige De Koog op Texel. Ervaar comfort op zijn best tijdens je verblijf in dit prachtige vakantiehuis.