Vakantiehuis 55

511.10

Modern ruim vakantiehuis rustig gelegen aan het water in De Koog

Artikelnummer: 7d8a254f58d4 Categorieën: ,

Beschrijving

Ontdek Vakantiehuis 55, een modern en ruim vakantiehuis dat rustig is gelegen aan het water in het sfeervolle De Koog op Texel. Dit vrijstaande vakantiehuis biedt luxe en comfort, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor een ontspannen verblijf op het eiland.

De woonkamer van Vakantiehuis 55 verwelkomt je met een gezellige zithoek, voorzien van een digitale LCD-tv en stereo. De aangrenzende eethoek biedt een uitnodigende plek voor gezamenlijke maaltijden en ontspannen momenten. De open keuken is volledig ingericht met een vaatwasser, combimagnetron en een Nespresso-apparaat, zodat je gemakkelijk heerlijke maaltijden kunt bereiden. Een apart toilet op de begane grond zorgt voor extra gemak.

Op de begane grond vind je een slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden, een wastafel en een tv voor extra comfort. In de berging staan een wasmachine en droger voor je beschikbaar, waardoor je tijdens je verblijf van alle gemakken bent voorzien.

Op de bovenverdieping wachten twee smaakvolle slaapkamers op je. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoons boxspringbed en een tv, terwijl de andere slaapkamer is uitgerust met 2 eenpersoons boxspringbedden en een tv. De badkamer op deze verdieping is een wellnessoase met een whirlpool, een aparte douche met tweepersoons stoomcabine, een dubbele wastafel en een toilet.

Vakantiehuis 55 heeft een ruime tuin aan het water en een terras op het zuidwesten, waar je kunt genieten van de serene omgeving. Tuinmeubilair staat tot je beschikking, waardoor je kunt ontspannen en genieten van de Texelse buitenlucht.

Dit moderne en ruime vakantiehuis, Vakantiehuis 55, biedt een rustige ligging aan het water in het gezellige De Koog op Texel. Ervaar luxe en ontspanning tijdens je verblijf in dit prachtige vakantiehuis.