Villa 6 personen

470.70

Villa 6 personen, Luxe vakantiehuis met sauna centraal gelegen aan het bos

Artikelnummer: bb88b9525415 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze luxe villa, geschikt voor 6 personen, belooft een comfortabel verblijf in een centrale locatie, omringd door de natuur. Op de begane grond verwelkomt de villa je met een ruime woonkamer, waar een gezellige zithoek is ingericht met een tv, dvd-speler en radio/cd-speler. De open keuken is voorzien van moderne gemakken, zoals een vaatwasser, koelkast, oven, magnetron, Senseo-koffiezetapparaat en een royale eethoek. Hier kun je samen genieten van heerlijke maaltijden en gezellig samenzijn. In de hal op de begane grond is een apart toilet voor extra gemak.

De berging herbergt een wasmachine en droger, waardoor je tijdens je verblijf alle benodigde faciliteiten binnen handbereik hebt.

De villa beschikt over drie slaapkamers met eenpersoons boxspringbedden, waardoor een goede nachtrust gegarandeerd is. De badkamer op de begane grond is voorzien van luxe voorzieningen, waaronder een sauna, whirlpool, douche en twee wastafels. Er is ook een tweede apart toilet beschikbaar.

De villa wordt omgeven door een eigen tuin met een terras en tuinmeubilair. Deze buitenruimte biedt een ideale plek om te ontspannen, te genieten van de natuur en samen tijd door te brengen met vrienden of familie.

De centrale ligging aan het bos maakt deze villa een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de natuurlijke schoonheid van Texel, het maken van ontspannende wandelingen en het ervaren van de rust die het eiland te bieden heeft. Villa 6 personen met sauna is de perfecte keuze voor een luxe en ontspannen vakantie op Texel.