Vakantiepark De Koorn-aar – Chalet 90

497.95

Ruim comfortabel chalet met het bos in je achtertuin

Artikelnummer: 205e7011b398 Categorieën: ,

Beschrijving

Dit ruime en comfortabele chalet biedt een gezellige woonkamer met een zithoek, voorzien van een tv, en een eethoek waar je kunt genieten van maaltijden met familie of vrienden. De open keuken is goed uitgerust met een koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat, waardoor je alles bij de hand hebt voor een aangenaam verblijf.

Het chalet beschikt over twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed, terwijl de tweede slaapkamer twee eenpersoonsbedden biedt. Hierdoor is het chalet geschikt voor zowel stellen als gezinnen. De badkamer is uitgerust met een douche en toilet voor extra gemak.

Een extra voordeel van dit chalet is de aanwezigheid van een tuin, waar je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Tuinmeubilair is aanwezig, waardoor je comfortabel kunt zitten en de natuur om je heen kunt ervaren. Bovendien heeft dit chalet het voordeel van het hebben van het bos in de achtertuin, waardoor het een ideale locatie is voor natuurliefhebbers en wandelaars.

Of je nu op zoek bent naar een rustige vakantieplek of een uitvalsbasis om de natuurlijke schoonheid van de omgeving te verkennen, dit chalet biedt een ontspannen en huiselijke sfeer te midden van de natuur.