Vakantiepark de Bremakker – Chalet Julie – Akkerveld 19

436.38

Trendy en luxe chalet met grote tuin op het zuiden in het bos

Artikelnummer: 0daf0a5d4f3f Categorieën: ,

Beschrijving

Het trendy en luxe chalet Julie op Akkerveld 19 van Vakantiepark de Bremakker biedt een stijlvolle en comfortabele accommodatie in een prachtige bosrijke omgeving op Texel. Met een hoog plafond van 3,50 meter en een eigentijdse inrichting is dit chalet een ideale plek voor een ontspannen verblijf op het eiland.

De woonkamer is smaakvol ingericht en beschikt over een zithoek met een flatscreen-tv, waardoor gasten kunnen ontspannen en genieten van hun favoriete programma’s of films. De eethoek biedt een gezellige ruimte voor maaltijden en sociale interactie.

De goed uitgeruste keuken maakt zelfvoorziening gemakkelijk en plezierig. Gasten hebben toegang tot een 4-pits gasstel met wokbrander, koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser, waterkoker en een koffiezetapparaat. Hierdoor kunnen ze hun eigen maaltijden bereiden en genieten van culinaire ervaringen in het comfort van het chalet.

Het chalet beschikt over drie slaapkamers, waardoor het geschikt is voor verschillende gastconfiguraties. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoons boxspringbed met enkele matrassen (80 x 200), terwijl de tweede slaapkamer twee eenpersoons boxspringbedden (80 x 200) biedt. De derde slaapkamer is voorzien van een stapelbed (80 x 200). Hierdoor is het chalet geschikt voor gezinnen of groepen vrienden.

De badkamer is modern en functioneel, met een douchecabine, designradiator, wastafel en toilet. Gasten kunnen genieten van het gemak van een eigen badkamer, wat bijdraagt aan een comfortabel verblijf.

Buiten heeft het chalet een tuin op het zuiden, waardoor gasten kunnen profiteren van de zon en het buitenleven. Er is ook een terras met tuinmeubilair, ideaal voor ontspannen momenten en gezellige diners in de frisse lucht.

Chalet Julie op Akkerveld 19 biedt een combinatie van luxe, comfort en een prachtige locatie, waardoor het een uitstekende keuze is voor een onvergetelijk verblijf op Texel.