De Strandleeuwerik

316.99

Comfortabel vakantiehuis dichtbij het bos en strand

Artikelnummer: 9e41c919d35e Categorieën: ,

Beschrijving

Welkom bij Strandleeuwerik, een aantrekkelijk en comfortabel geschakeld vakantiehuis in De Koog, geschikt voor vier personen. Dit huis is ideaal voor gezinnen of vrienden die een ontspannen verblijf zoeken met alle gemakken van thuis.

Woonkamer en Eetruimte: De woonkamer is ruim en licht, ingericht met een comfortabele zitbank, twee fauteuils, een televisie en een radio. De eethoek biedt een perfecte plek voor maaltijden en gezellig samenzijn. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht op het terras en de gezamenlijke tuin, waardoor je het buitengevoel ook binnen kunt ervaren.

Keuken: De keuken is volledig uitgerust met een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, waterkoker, Nespresso-apparaat en een filterkoffiezetapparaat. Of je nu een snelle snack wilt bereiden of een uitgebreide maaltijd, deze keuken voldoet aan al je behoeften.

Slaapkamers en Badkamer: Op de benedenverdieping vind je een moderne badkamer voorzien van een toilet, inloopdouche en een handdoekradiator. De twee slaapkamers op de bovenverdieping zorgen voor comfort en privacy. De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met twee eenpersoonsdekbedden, een kast en een wastafel. De tweede slaapkamer is uitgerust met twee eenpersoonsbedden, een kast en eveneens een wastafel. Bij aankomst zijn de bedden al voor je opgemaakt.

Buitenruimte: Vanuit de woonkamer stap je zo het zonnige terras op, uitgerust met tuinmeubilair en perfect gelegen op het zuiden. Dit is de ideale plek om te ontspannen, te zonnebaden of te dineren in de open lucht.

Strandleeuwerik biedt een comfortabele en uitnodigende basis om de pracht van Texel te ontdekken. Of je nu de lokale stranden wilt verkennen, wilt genieten van de natuurlijke omgeving of gewoon wilt relaxen in je tijdelijke thuis, dit vakantiehuis biedt het perfecte toevluchtsoord.