De Duinroos

353.18

Rustig gelegen vakantiehuis in De Koog

Artikelnummer: 3a6f13368b5e Categorieën: ,

Beschrijving

Welkom bij De Duinroos, een aantrekkelijk 4-persoons vakantiehuis gelegen in De Koog, ideaal voor families of vrienden die op zoek zijn naar een comfortabel verblijf dicht bij de natuur. Dit geschakelde huis combineert comfort met de schoonheid van Texel, waardoor het de perfecte plek is voor een ontspannen vakantie.

**Woonruimte:**
De woonkamer is gezellig ingericht met een comfortabele zithoek, inclusief een bank en twee fauteuils, een TV en een radio voor entertainment. De aangrenzende eethoek is ideaal voor gezamenlijke maaltijden en biedt uitzicht op het terras en de prachtige duintuin.

**Keukenfaciliteiten:**
De open keuken is uitgerust met alle essentiële benodigdheden, waaronder een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, waterkoker, Nespresso-apparaat, en een filterkoffiezetapparaat, wat zelf koken gemakkelijk en plezierig maakt.

**Slaap- en Badkamer:**
Op de benedenverdieping bevindt zich een moderne badkamer met een toilet, inloopdouche en handdoekradiator. De bovenverdieping beschikt over twee slaapkamers; de grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (160 x 210) met twee eenpersoonsdekbedden, een kast en een wastafel. De tweede slaapkamer biedt twee eenpersoonsbedden (80 x 210), een kast en eveneens een wastafel. Bij aankomst zijn de bedden netjes opgemaakt voor uw gemak.

**Buitenruimte:**
Vanuit de woonkamer leidt een deur naar het terras, uitgerust met tuinmeubilair en gelegen op het zuidoosten. Dit is de perfecte plek om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of te ontspannen na een dag verkennen.

De Duinroos is een uitstekende keuze voor diegenen die comfortabel willen verblijven in een natuurlijke omgeving, met alle gemakken van thuis. Geniet van de rust en schoonheid van Texel tijdens uw verblijf in dit lieflijke vakantiehuis.