De Pelikaan appartementen – TexelNest – ART MEETS NATURE

841.15

Klein en comfortabel appartement direct uitzicht op het bos

Artikelnummer: e4d22cac065f Categorieën: ,

Beschrijving

Welkom in De Pelikaan appartementen, gelegen in De Koog, een van de meest sfeervolle plaatsen op Texel. Deze appartementen zijn ideaal voor koppels die op zoek zijn naar een ontspannen uitje in een prachtige natuurlijke omgeving.

**Interieur en voorzieningen:**
Het appartement is zorgvuldig ingericht om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. De woonkamer beschikt over een comfortabele zithoek met tv, perfect voor ontspannen avonden, en een eethoek waar u gezellig samen kunt dineren. Het keukenblok is volledig uitgerust met moderne apparatuur zoals een koelkast, inductiekookplaat, en een oven-magnetroncombinatie. Voor de kookliefhebbers zijn er professionele messen en een staafmixer beschikbaar.

**Slaapcomfort:**
De slaapkamer is uitgerust met een ruim tweepersoonsbed (180 x 200), ontworpen om u een goede nachtrust te bieden na een dag van verkenning en activiteiten.

**Badkamer en wasfaciliteiten:**
Ondanks zijn compacte formaat, bevat de badkamer een douche en is er slim ruimte gemaakt voor een was-droog-combi, wat extra gemak biedt voor langer verblijven.

**Buitenruimte:**
Een van de hoogtepunten is het kleine, deels overdekte terras met teakhouten meubels. Hier kunt u genieten van het uitzicht op het nabije bos en de frisse buitenlucht, ideaal voor een ochtendkoffie of een avondwijntje.

De Pelikaan appartementen in De Koog bieden een perfecte mix van comfort, luxe en natuur, ideaal voor een romantische vakantie of een ontspannende ontsnapping aan het dagelijkse leven. Boek uw verblijf en ervaar de rust en schoonheid van Texel vanuit dit charmante appartement.