De Duinven

741.52

Luxe vakantiehuis met sauna op loopafstand van zee en dorpskern

Artikelnummer: 349b1d7f7f88 Categorieën: ,

Beschrijving

Welkom in “De Duinven,” een prachtig vakantiehuis dat comfort en luxe combineert voor een onvergetelijk verblijf. Ideaal gelegen, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.

 

**Interieur:**
De woonkamer straalt warmte en gezelligheid uit met een comfortabele zithoek en een open haard, perfect voor kille avonden. Voorzien van een smart TV, heb je toegang tot je eigen Netflix-account of andere streamingdiensten. Aangrenzend vind je een ruime en uitnodigende eethoek. De open keuken is modern ingericht en uitgerust met een grote koelkast, magnetron, grilloven en vaatwasser, ideaal voor het bereiden van maaltijden.Op de begane grond is een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden, die ook voorzien is van een smart TV. De badkamer biedt luxe met een whirlpool, inloopregendouche en wastafel. Er is een separaat toilet en een ruime berging met wasmachine en droger.

 

**Bovenverdieping:**
De bovenverdieping herbergt twee slaapkamers, elk met twee eenpersoons boxspringbedden. De grote slaapkamer is niet alleen uitgerust met een smart TV, maar ook met een lees/gamehoek. In de andere slaapkamer bevindt zich een sauna, perfect voor volledige ontspanning.

 

**Buitenruimte:**
Buiten geniet je van een grote tuin met een afgeschermd terras, voorzien van een zonnescherm, waar je heerlijk kunt ontspannen. Tuinmeubilair is beschikbaar om optimaal van het buitenleven te genieten.”De Duinven” is de ideale keuze voor families of groepen die op zoek zijn naar een combinatie van comfort, luxe en natuur. Boek nu en ervaar een vakantie waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!